top of page

Over ons

_MG_4687_edited_edited_edited.jpg

Ons tekstbureau

Leuk om kennis te maken! Wij zijn Christine, Femke, Fleur en Helene. Wij zijn vier jonge enthousiaste meiden die onze passie voor schrijven, storytelling en copywriting ontdekten tijdens onze opleiding communicatie. Het idee om wat met onze skills te gaan doen was er al een tijdje. Want met al wat enige ervaring in de keuken van tekstschrijven en copywriting, vonden we het zonde om onze teksten niet met anderen te delen. En in december 2021 was daar dan eindelijk het ‘’moment suprême’’, zoals de Fransen dat zo mooi zeggen. We openden ons eigen tekstbureau! Nou ja, we noemen het zelf liever een tekstrestaurant. Tekstrestaurant ‘’Tekst op Tafel’’. In dit restaurant zijn wij als tekstschrijvers niet alleen de schrijvers, maar ook de tekstchefs! Lees snel meer over onze bereidingswijze!

_MG_4937_edited.png

Onze keuken

Hoe gaan wij in de keuken te werk? Alles begint met de reservering. Zodra u een reservering heeft gemaakt kunt u een keuze maken uit ons veelzijdige menu! Onze tekstschrijvers gaan graag met u om tafel.

 

Als alles besproken is gaan de tekstchefs zo snel mogelijk aan de slag met uw tekst. Teksten zijn als gerechten voor de Tekst op Tafel. Daarom worden deze bereid door de specialiteiten van Tekst op Tafel in te zetten. 

 

• zorgvuldigheid, creativiteit en enthousiasme • 

 

Door hier en daar een snufje nieuwsgierigheid en bereidwilligheid toe te voegen laten wij u verbazen wat je allemaal van letters kunt maken! Niets is voor onze tekstchefs te gek. 

U hoeft niks op uw bord te krijgen, alles wordt immers volledig voor u geregeld! U kunt dan ook verwachten dat uw tekst snel en volledig door onze tekstschrijvers wordt geserveerd. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw smaakvolle tekst volledig naar uw wens, hoe fijn is dat!

bottom of page
Tekstbureau Tekst op Tafel is ook te vinden op www.tekstschrijver-info.nl.